top of page

A Naposdomb nem csak egy szállás...

 

... hanem felejthetlen élmények tárháza a Mecsek szívében!
       Válaszd ki a Neked megfelelő programot!

Aktív & Kaland

Itt a völgyben túrázunk, terepfutunk, bicajozunk, evezünk, barlangászunk, vitorlázunk, lovagolunk, horgászunk szóval nagyon sok aktív kalandban lehet részed nálunk!

 

Ismerjük az ösvényeket, túraútvonalakat, de akár a járatlan utakat is megmutatjuk, hogy igazán természetközeli élményekben legyen részed! Fenntartható módon, kis csoportban túrázunk, tiszteljük a természetet és vigyázunk környezetünkre!

 

Mindenre van egy ötletünk, tippünk, vagy egy telefonszámunk. Meg tudjuk mutatni merre indulj el, mit nézz meg és kit hívj fel.  Így igazán aktívan töltheted el szabadidőd nálunk a Naposdombon!

Wellness & Aquapark

 

A völgyben főszereplő a víz; természetes és mesterséges formában egyaránt. Csobbanj a hűsítő tavakban, kortyolj egy jót a kristálytiszta hegyi patakokból és érezd jól magad családoddal a vidám csúszdák közt az Aquaparkban.

 

Ha inkább a kalandoktól megfáradt izmaidat pihentetnéd, akkor keresd fel  a szomszédban a hertelendi termált világhírű szaunájával, kellemesen meleg és ásványi anyagokban gazdag vízével és ügyes kezű masszőzeivel!

 

Ne feledd : tőlünk csobbanás nélkül nem mehetsz haza!

Gasztro & Hagyomány

 

Tegyél egy kulináris kirándulást Orfűn és környékén! Ne hagyd ki a Muskátli saját készítésű kemencés finomságait, gyűjts medvehagymát és ízletes gombákat az erdőkben, grillezz egy jót nálunk vagy a tóparton.

 

Ismerd meg környék történelmét, járj utána a sárkány legendának tematikus túrákon és fedezd fel az egyedülálló malomipar múltját és jelenét itt nálunk az Orfűi Élményvölgyben!

 

A Medvehagyma Ház lehetőséget biztosít, hogy interaktív módon ismerd meg a Nyugat-Mecsek érdekességeit, a természettel harmóniában fejlődő üdülőterületet, Orfűt és a négy tóból álló tórendszer ökológiai értékeit.

Kultúra

 

A kultúra európai fővárosa csak 20 percre van tőlünk! Igaz, hogy csak egy évig viselte ezt a dicsőséges címet, de nekünk örökre az marad!

 

Számtalan múzeum, kiállítás, történelmi emlék, épület és program közül válogathatsz Pécsen! 

 

Tekerj át tőlünk a Remeteréten át és kösd össze sporttal a kulturális kirándulásod!

bottom of page